pirmdiena, 2015. gada 26. janvāris

Mājas lapas izstrāde - nepieciešamība

Kas Tev jāzina par mājaslapām?

Mūsdienās daudzas dažāda līmeņa un mēroga kompānijas domā par mājas lapas izveidi. Krīze ir ievērojami iedragājusi tirgus finansiālo stāvokli, tādēļ vadītāju uzmanību šobrīd saista niša, kas neprasa prāvus izdevumus – globālais informācijas tīmeklis Internets. 

Mājas lapas izstrāde

Vienkārši un nav dārgi! Tik tiešām, pasūtīt mājas lapas izstrādi šodien ir viegli – solīdas web studijas speciālisti īsā laikā izpildīs jūsu pasūtījumu visaugstākajā līmenī.  Pievērsiet uzmanību tam, ka „nedārgi” nenozīmē bez maksas.
Mājas lapas izstrāde kompānijām neapšaubāmi ir daudz lētāka nekā reklāmas rullīšu izvietošana televīzijā vai bilbordu uzstādīšana ielās. Tomēr jāsaprot, ka mājas lapas izstrāde „par 2 kapeikām” ir iespējama, tomēr tādā gadījumā interneta resurss nepildīs tam uzvirzītos biznesa uzdevumus, kā arī nopietni sabojās jūsu kompānijas imidžu.

Kam jāuztic mājas lapas izstrādi?

Vislabāk ir griezties nopietnā mājas lapu izstrādāšanas kompānijā, kuras speciālistiem ir ievērojama pieredze dažāda sarežģītības līmeņa mājas lapu izstrādē, kā arī tādu mājas lapu izstrādē, kuras pilnībā pilda tām uzticētos biznesa uzdevumus. Mājas lapa nav mākslas objekts, kuram obligāti jāpatīk klientam, internet resurss, pirmām kārtām, ir instruments, kuram jāpiesaista sabiedrībai jauni klienti un partneri, jāreklamē preces un/vai pakalpojumi. Mūsu speciālisti to saprot.
Mājas lapas izveide

Tas ir izdevīgi dažādu līmeņu un mērogu uzņēmumiem. Izmaksas tiek pielāgotas  pēc lapas funkcijām un sarežģītības, kas savukārt pakalpojumu spēj piedāvāt pēc uzņēmuma mēroga un apgrozījuma. Prasmīgi izstrādāta mājas lapa piesaista klientus, ievērojami palielina pasūtījumu plūsmu, saista jūs ar jauniem partneriem, veicina profesionālu darbinieku algošanu. Mājas lapa sniegs apmeklētājam visu nepieciešamo informāciju līdz ar ko atslogos jūsu kompānijas personāla darbu un tas tiks vērsts jau uz konkrēta pasūtījuma apkalpošanu.

Bez visām citām priekšrocībām, mājas lapa ir arī Jūsu uzņēmuma seja interneta vidē. Mūsdienās ir grūti veidot nopietnu attieksmi pret uzņēmumu, kuram nav sava mājas lapa. Šodien jebkurās reklāmās, vai tā ir prece vai pakalpojums, tiek reklamēta arī uzņēmuma mājas lapa.
Savas mājas lapas izveide ir nepieciešamība, nevis greznība. Neizmantot jaunās informāciju tehnoloģijas vai neievērot to priekšrocības nozīmē atteikties no vērā ņemamiem sava biznesa attīstības instrumentiem.
Lai cik tas bēdīgi nebūtu, parasti klienta uzstādījums mājaslapu izstrādātājiem ir „izveidot kompānijas mājaslapu ar foršu dizainu”. Apmēram tā- 90% gadījumos neko vairāk klientam nevajagot.

Pieprasījums rada piedāvājumu, kur mājaslapu par grašiem izstrādā dizaineris ar kodētāju (+tehniskais direktors, lai skan nopietnāk). Sliktākajā gadījumā statisku lapu, labākajā gadījumā lapu ar satura vadības sistēmu (CMS) un visdārgākajā (bet bieži ne labākajā) gadījumā lapa ir izstrādāta izmantojot flash tehnoloģiju. Ne jau vienmēr, bet vairumā gadījumu tā tas ir, jo klientam nav ne mazākās saprašanas, ka mūsdienās arī tīmeklī ir konkurence, un ka nav vairs tīmekļa lietotāji pateicīgi par katru jaunu mājaslapu, kā tas bija deviņdesmito sākumā.


Secinājums: Šodien mājas lapa no nenozīmīga imidža atribūta ir pārvērtusies par nopietnu argumentu konkurentu cīņā par klientu, jebkurā biznesa sfērā. Izdevumi par mājas lapas izveidošanu ātri atpelnās, nes stabilus ienākumus, piesaista jaunus klientus, uzlabo Jūsu uzņēmuma atpazīstamību, sniedz plašāku informētību, kāda nav pieejama citiem informācijas un reklāmas veidiem.



Seko līdzi jaunumiem: www.facebook.com/Ka2 

3 komentāri:

  1. Zināma kompānija var "spiest" uz pievilcīgu dizainu, jo lapu atradīs pēc kompānijas vārda. Savukārt mazām un iesācējkompānijām - svarīgi lai viņus atrod pēc piedāvājuma, jo potenciālie klienti meklē internetā to, ko viņiem vajaga - reizēm pat nezinot firmas nosaukumu. Šādu lapu ne vienmēr izveido.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši šo iemeslu dēļ ar kompāniju nepieciešams izrunāt vēlamos rezultātus un par tiem vienoties. + Jāapzinās, ka ne tikai no mājaslapas ir atkarīgs vai piedāvājumu atrod meklētājos. To nodrošina mārketinga cilvēki. Protams, ka lapai jābūt draudzīgai šiem meklētājiem - bet lapa vien nav tā, kas nodrošina apmeklētāju kvantumu un atrodamību

      Dzēst
  2. Katrai izstrādātajai mājas lapai tiek veikta iekšējā meklētāju sistēmu optimizācija, kā arī ārējā, slēdzot vienošanos ilgtermiņā. mājas lapu izstrāde

    AtbildētDzēst